Voorstelling: LOET viert feest!

28 januari 2023 | zaterdagochtend | 11.00 - 11.30 uur | Zaal 1

Kosten: €3,50 | voor kinderen vanaf 3 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een feestelijke, muzikale en interactieve kindervoorstelling, waarin Loet samen met hulp van alle kinderen een verrassingsfeestje voor haar hond Mango organiseert.

Koop kaartjes

Loet heeft zin in een feestje, ze is alleen nog lang niet jarig. Maar haar lieve hond Mango wel! Zij wordt bijna 2 jaar.

Mam! zullen we een feestje voor Mango vieren?’ vraagt Loet.
Nee hoor’, zegt moeder, ‘hondenfeestjes doen we niet.’

Maar Loet vindt het zielig voor Mango en organiseert zelf een feestje. Met slingers, muziek, heel veel knuffelbeesten en taart! Nu nog een cadeau…

‘Je mag alles wat je wilt, Mango.’

Mango wil vliegen, hoog in de lucht! Maar hoe leer je dat? Samen met alle kinderen gaat Loet op zoek naar het dier dat Mango kan leren vliegen. Zal ze dit lukken?

Kom jij ook naar dit superleuke feestje van Loet en Mango? Dan wordt het het allerleukste feestje ooit!

Over Ruth Bakker

Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier! Dit doet ze al 12,5 jaar en viert dat graag met jou!

Ruth is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is fotograaf. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

Neem je knuffel mee!

Het is weer tijd voor De Nationale Voorleesdagen! Van 25 januari t/m 4 februari hebben we weer een mooi programma dat helemaal in het teken staat van voorlezen. Bekijk hier al onze activiteiten tijdens de voorleesdagen!

Wil je net als Maximiliaan Modderman feestvieren met jouw knuffels? Neem jouw knuffel dan mee naar onze activiteiten! Download hier het kaartje voor jouw knuffel en kleur hem in.

Praktisch

De voorstelling is op zaterdag 28 januari van 11.00 - 11.30 uur in Zaal 1 op de eerste verdieping van de Bibliotheek. Kaartjes kosten €3,50 per persoon.

Koop je kaartjes via de knop hierboven of bij de servicebalie op de begane grond van De Cultuurfabriek. Tot Loet!