Digitale ondersteuning werk & inkomen

8 maart 2023 | Elke week | Woensdag | 10:00 - 12:00 | Taalhuis (tweede verdieping)

Kosten: gratis

Tijdens het inloopspreekuur kun je terecht voor hulp bij alle soorten aanvragen en formulieren die inwoners moeten invullen voor Werk & Inkomen van de gemeente Veenendaal.

Elke woensdagochtend van 10.00-12.00 uur zit er een medewerker van de afdeling 'economie en inkomen' van de Gemeente Veenendaal, in de Bibliotheek om jou te ondersteunen bij allerlei soorten aanvragen en het invullen van formulieren die te maken hebben met het thema Werk & Inkomen. Denk hierbij aan aanvraagformulieren voor een bijstandsuitkering maar ook aan vragenlijsten over werk en re-integratie.

Je vindt de medewerker van de Gemeente Veenendaal op de tweede verdieping van de Bibliotheek.

Daarnaast is Gemeente Veenendaal momenteel bezig met het uitbreiden van de digitale dienstverlening en het realiseren van een portaal waarin de cliënten meer informatie kunnen vinden over hun uitkering. Ook bij het gebruik van dit portaal kun je in de toekomst hulp vragen tijdens dit spreekuur.

De digitale ondersteuning vanuit de Gemeente Veenendaal is bedoelt voor alle inwoners van Veenendaal. Iedereen die een formulier wil of moet invullen voor werk en inkomen kan gebruik maken van het spreekuur. Het is wel belangrijk om te weten dat er geen advies wordt gegeven. Het is enkel het ondersteunen bij het invullen van de formulieren.

Meer over Taalhuis Veenendaal