Zomerlezen

Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! Kom daarom deze zomer naar de Bibliotheek. In de maanden juni, juli en augustus doen we mee aan Zomerlezen. We helpen je graag bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer.

Er zijn verschillende themaweken gedurende de zomer en het hoofdthema is: Lees de wereld rond – Ga op reis in een boek. In de bibliotheek zijn de mooiste boeken te leen om in op reis te gaan.

7 t/m 13 juni: De Spannende week

21 t/m 27 juni: De Oranje week

5 t/m 25 juli: De Lekker Lezen Weken

2 t/m 8 augustus: De Regenboogweek

23 t/m 29 augustus: De Groene Week

Vier de zomer in de Bieb!

Zin in een leuke zomer? Kom naar de Bieb voor allerlei creatieve en leuke activiteiten.

Extra voordelig lenen in de zomer!

Met ons zomerabonnement kan je boeken, tijdschriften, luisterboeken en cd's uit onze collectie lenen. Je kan het zomerabonnement afsluiten in juli, augustus en september voor maar €15. Het abonnement is drie maanden geldig vanaf het moment dat je het afsluit.

Boek 'n Trip: Zomeractie van de Online Bieb (0-18 jaar)

Van 1 juli tot en met 31 augustus kan je zonder bibliotheeklidmaatschap ook makkelijk en snel gebruik maken van de zomeractie van de online Bibliotheek: Leen en lees 10 e-books en 10 luisterboeken, met een leentermijn van 3 weken per boek.

Zomer-Lees-Challenge