Winter in de Bieb

Boeken om helemaal in te duiken deze winter

Sinterklaas leest voor

De enige echte Sinterklaas maakt een gaatje in zijn drukke schema om op 5 december voor te lezen in de Bieb!

Speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Veens Cultureel Winterfeest

Zet het alvast in je agenda: op 19 december kun je online het Veens Cultureel Winterfeest volgen met een programma voor iedere Veenendaler!

December muziekmaand

Muziek aan het Plein: FEMME

Vocalgroup FEMME treedt op 19 december op met hun speciale kerstprogramma Mistletones. Leuk voor alle leeftijden!

Leen gratis cd's

In de hele maand december betaal je geen leengeld als je onze cd's mee naar huis wilt nemen. Veel luisterplezier!

Om te lezen tijdens het luisteren

En ook

Ga op Kerstballenjacht

Herinner je de Berenjacht nog van afgelopen zomer? In december zie je in Veenendaal kerstballen in de ramen en etalages hangen!

Download de kleurplaat of haal deze op in De Cultuurfabriek.

De Kerstballenjacht maakt onderdeel uit van het Veens Cultureel Winterfeest op 19 december.

Boekverkoop!

Kom snuffelen tussen onze afgeschreven boeken en vul je thuisbibliotheek aan.

Boekverkoop in de Kerstvakantie:
19 december t/m 2 januari

Voorlezen

Elke woensdagmiddag van 15.00 - 16.00 uur lezen we voor op de jeugdafdeling.

Op 16 december is er weer een speciaal Voorleesfeest, waarbij we lezen uit De muur in het midden van het boek, daarna gaan we ook knutselen.

Wil jij als eerste meer weten over onze activiteiten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief