Muziek aan het Plein

Samen met De Muzen organiseren we dit jaar Muziek aan het Plein: een 10-delige reeks van gratis lunchpauzeconcerten (12.30-13.30 uur) van topmusici in
De Cultuurfabriek en Spectrum.

Muziek aan het Plein wordt mede mogelijk gemaakt door De Cultuurmakelaar.

VOÏSZ Bekijk details

za 13 jun

De eigenzinnige zanggroep geeft een optreden waarin ze jou én zichzelf verrassen.

Bekijk de volledige agenda

Meer over de artiesten

Zaterdag 18 januari: Yang Yang Cai

Yang Yang Cai

Toppianiste Yang Yang Cai groeide op in Veenendaal, behaalde meerdere prestigieuze pianoprijzen en is te zien in o.a. het Concertgebouw Amsterdam, het Grachtenfestival, Podium Witteman en nu ook Spectrum.

Yang Yang bij Podium Witteman

Zaterdag 22 februari: Felix Justin en Bernadeta Astari

Felix Justin en Bernadeta Astari

Twee Indonesische toptalenten in één concert: pianist Felix Justin en sopraan Bernadeta Astari bundelen hun krachten.

Bernadeta met Britten Jeugd Strijkorkest

Woensdag 1 april: Romeo Cimarosti

Romeo Cimarosti

Tijdens de Kindermuziekweek geeft Romeo Cimarosti, percussiedocent bij De Muzen, een spetterend concert vol djembé en slagwerk. Mét natuurlijk gastoptredens van zijn leerlingen.

Romeo op vibrafoon

Zaterdag 16 mei: Timo van Ruiswijk met Raoul van Herpen

Timo van Ruiswijk

Meer percussietalent van eigen plein: Met Stip-barista en drumtalent Timo van Ruiswijk speelt drumverhalen met zijn 'broeder in muziek' Raoul van Herpen.

Timo's drumverhaal Fluister

Zaterdag 13 juni: VOÏSZ

VOÏSZ

De eigenzinnige zanggroep verrast ons, jou én zichzelf met een optreden waarin hun experimentele stijl goed naar voren zal komen.

VOÏSZ - Skimming the Skies

Zaterdag 18 juli: Bouke Feleus met Roelof Rosendaal

Bouke Feleus

Multi-instrumentalist en creatieve duizendpoot Bouke Feleus speelt met eveneens multi-instrumentalist Roelof Rosendaal een programma vol Balkanmuziek.

Bouke speelt Ierse gitaarmuziek

Zaterdag 29 augustus: Jo Sarah

Jo Sarah

Swingend globetrotten in De Cultuurfabriek! De multiculturele en multigetalenteerde Jo Sarah maakt er een feestje van.

Jo Sarah's nieuwste single ME

Zaterdag 3 oktober: Floor Wittink

Floor Wittink

Literatuur en muziek samengesmolten: Floor Wittink speelt en vertelt de dierenverhalen uit Toon Tellegens 'Misschien wisten zij alles'.

Misschien wisten zij alles

Zaterdag 14 november: Viride Kwartet

Viride Kwartet

Het jonge kwartet speelt in Spectrum een spetterend concert vol verrassend en sterk samenspel.

Viride Kwartet bij Podium Witteman

Zaterdag 19 december: verrassingsconcert

Het laatste concert in deze reeks is nog een verrassing, maar zal zeker een warme kerstsfeer naar De Cultuurfabriek brengen.