Actuele richtlijnen

laatste update 15-04-2021

Gesloten

In navolging van de aangescherpte coronamaatregelen van de overheid is de Bibliotheek momenteel helaas nog gesloten. We zijn op dit moment alleen beschikbaar als AfhaalBieb. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen met al onze diensten en faciliteiten.

De AfhaalBieb

Je kunt bij ons gelukkig nog terecht om boeken te lenen, maar dan in een andere vorm: als AfhaalBieb.

Reserveer boeken of een speciale verrassingstas, boek een tijdslot in onze agenda en haal een nieuwe stapel boeken in huis!

Tips voor thuis

Als lid van de Bibliotheek heb je toegang tot de enorme collectie luisterboeken en e-books van de Online Bibliotheek. Zo kan je thuis nog altijd genieten van een mooi verhaal.

Ook heb je toegang tot allerlei handige sites: van het oefenen van basisschoolvakken tot tips voor Lezen voor je Lijst tot oefensites over DigID en krantenarchieven.

Geen telaatgeld

Tijdens de gehele sluiting zullen we geen telaatgeld rekenen. Je krijgt dus geen boete voor boeken die vanaf 14 december en onze nieuwe openingsdatum ingeleverd hadden moeten worden.

Ook boeken die vóór deze week ingeleverd hadden moeten worden, zullen geen extra telaatgeld oplopen.

Alle boeken die tijdens de lockdown ingeleverd hadden moeten worden, krijgen een nieuwe inleverdatum. Deze zal altijd ruim na de heropening zijn, zodat iedereen genoeg tijd heeft om boeken in te leveren.

Activiteiten en cursussen

Heb je een kaartje gekocht voor een activiteit, je inschreven voor een cursus of volg je op dit moment al een cursus?

We zullen zoveel mogelijk activiteiten en cursussen proberen te verzetten. We nemen nog contact met je op over nieuwe data of het mogelijk restitueren van de ticketprijs of cursusgeld.

Contact

Heb je vragen over de sluiting, boeken die je thuis hebt, overige Bibliotheekzaken of het lenen van e-books en luisterboeken bij de Online Bibliotheek?

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 13.00 uur via 0318 - 58 26 69.

Ook kan je ons mailen via receptie@bibliotheekveenendaal.nl.