Actuele richtlijnen

laatste update 13-01-2021

We zijn helaas gesloten

In navolging van de aangescherpte coronamaatregelen van de overheid, zijn we gesloten van maandagavond 14 december 2020 t/m dinsdag 9 februari 2021.

De AfhaalBieb

Vanaf dinsdag 12 januari kan je weer bij ons terecht om boeken te lenen, maar dan in een andere vorm: als AfhaalBieb.

Reserveer boeken of een speciale verrassingstas, boek een tijdslot in onze agenda en haal een nieuwe stapel boeken in huis!

Tips voor thuis

Als lid van de Bibliotheek heb je toegang tot de enorme collectie luisterboeken en e-books van de Online Bibliotheek. Zo kan je thuis nog altijd genieten van een mooi verhaal.

Ook heb je toegang tot allerlei handige sites: van het oefenen van basisschoolvakken tot tips voor Lezen voor je Lijst tot oefensites over DigID en krantenarchieven.

Geen telaatgeld

Tijdens de gehele sluiting zullen we geen telaatgeld rekenen. Je krijgt dus geen boete voor boeken die tussen 14 december en 9 februari ingeleverd hadden moeten worden.

Ook boeken die voor deze week ingeleverd hadden moeten worden, zullen geen extra telaatgeld oplopen.

Alle boeken die tijdens de lockdown ingeleverd hadden moeten worden, hebben als nieuwe inleverdatum dinsdag 23 februari.

Activiteiten en cursussen

Heb je een kaartje gekocht voor een activiteit, je inschreven voor een cursus of volg je op dit moment al een cursus?

We zullen zoveel mogelijk activiteiten en cursussen proberen te verzetten. We nemen nog contact met je op over nieuwe data of het mogelijk restitueren van de ticketprijs of cursusgeld.

Contact

Heb je vragen over de sluiting, boeken die je thuis hebt, overige Bibliotheekzaken of het lenen van e-books en luisterboeken bij de Online Bibliotheek?

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 13.00 uur via 0318 58 26 69.

Ook kan je ons mailen via receptie@bibliotheekveenendaal.nl.