Zomer in de Bieb!

Extra voordelig lenen in de zomer!

Heb je zin om lekker veel te lezen op je (thuis)vakantie dit jaar en nog geen lid van de Bieb? Sluit dan een voordelig zomerabonnement af!

Met ons zomerabonnement kan je boeken, tijdschriften, luisterboeken en cd's uit onze collectie lenen. Het zomerabonnement geeft je geen toegang tot de Online Bibliotheek, maar is wel mooi te combineren met de VakantieBieb!

Voor het zomerabonnement geldt verder dezelfde tarieven en voorwaarden als voor onze reguliere abonnementen. Bekijk ze hier.

Je kan het zomerabonnement afsluiten in juli, augustus en september voor maar €15. Het abonnement is drie maanden geldig vanaf het moment dat je het afsluit.

3D-kunstwerk op het Stipplein

Weet je nog dat we vorig jaar een levensgroot schaakbord op de Markt en Twister op het Kees Stipplein hadden neergelegd? Dat was een groot succes!

Daarom gaan we dit jaar weer wat leuks doen om de binnenstad nog meer te beleven. Op het Kees Stipplein, waar kunst, cultuur en muziek samen komen, gaan we een tijdelijk kunstwerk (laten) maken.

Street-painter Rianne te Kaat komt een 3D-schildering maken en jij mag daarvoor ideeën aanleveren. Met alle ideeën maakt de kunstenares een ontwerp dat op het Stipplein geschilderd wordt met (tijdelijke) verf.

Een 3D-schildering is iets heel verrassends. Als je later op het schilderij gaat staan, dan lijkt het net alsof je ín de tekening staat. Dus doe mee en vertel ons wat je graag op het schilderij ziet!

Blijf op de hoogte!

Wil je als eerste te horen krijgen over allerlei leuke activiteiten in de Bieb?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De VakantieBieb is open vanaf 1 juli!

Met een mooie selectie e-books én luisterboeken voor jong en oud. Gratis voor iedereen; of je nou lid bent van de Bieb of niet!

Meer over de VakantieBieb

Een spannende zomer