Zomervakantie in de Bieb!

Zin in een leuke zomer? Kom naar de Bieb voor allerlei leuke én corona-proof activiteiten voor volwassenen en voor kinderen van 4 t/m 15 jaar.

Zomeractiviteiten voor volwassenen

Zomeractiviteiten voor kinderen

Extra voordelig lenen in de zomer!

Met ons zomerabonnement kan je boeken, tijdschriften, luisterboeken en cd's uit onze collectie lenen. Je kan het zomerabonnement afsluiten in juli, augustus en september voor maar €15. Het abonnement is drie maanden geldig vanaf het moment dat je het afsluit.

Zomeractie van de Online Bibliotheek (0-18 jaar)

Van 1 juli tot en met 31 augustus kan je zonder bibliotheeklidmaatschap ook makkelijk en snel gebruik maken van de zomeractie van de online Bibliotheek: Leen en lees 10 e-books en 10 luisterboeken, met een leentermijn van 3 weken per boek.

Zomer-Lees-Challenge

Hoeveel boeken ga jij lezen deze zomer? Haal je eigen challenge-boekje op bij de jeugd-afdeling en doe mee aan onze Zomer-Lees-Challenge!

Wil jij als eerste meer weten over onze activiteiten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief