Jazzmuziekmiddag met DJ Conga

13 juli 2019, van 13:30 tot 16:00 | Centrale hal

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een snufje North Sea Jazz in De Cultuurfabriek. DJ Conga draait, als levende jukebox, op verzoek jazzplaten uit zijn collectie.

Op zaterdagmiddag 13 juli wordt het swingen in De Cultuurfabriek. Tijdens een gezellige jazzmuziekmiddag draait ‘levende jukebox’ DJ Conga plaatjes op verzoek uit zijn jazzcollectie.

Weekend van North Sea Jazz

Het North Sea Jazz festival vindt dit jaar plaats in het weekend van 12-14 juli. Om de bijzondere sfeer van dit nu wereldwijde begrip naar Veenendaal te brengen, zal DJ Conga in hetzelfde weekend mensen laten proeven van de jazz.

DJ Conga

DJ Conga, alias Bart Slikkerveer, heeft een grote liefde voor vintage vinylplaten. Zijn uitgebreide collectie kent muziek uit allerlei tijdperken. Het liefst deelt hij zijn passie voor lp’s, door als een levende jukebox platen op verzoek te draaien. “Tijdens mijn optredens kunnen mensen zélf snuffelen in de platenbakken. Zo ontstaan op die manier hele leuke gesprekken over muziek,” aldus de DJ.

Jazzmuziekmiddag

Op zaterdag 13 juli zal De Cultuurfabriek dus in het teken staan van jazz in al zijn vormen: swing, bob, fusion, blues, latin en meer. De muziek is te horen in de centrale hal van De Cultuurfabriek van 13.30-16.00 uur en de toegang is gratis.

Ondertussen kunnen bezoekers snuffelen tussen de afgeschreven boeken, plaatjes uitzoeken, en een kijkje nemen in de collectie van de Bibliotheek aan cd’s en boeken over jazz.