Workshop: Kerstkaart in wintertinten tekenen

16 november 2019, van 14:30 tot 16:30

Kosten: €29

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Leer hoe je je eigen Kerstkaart kan tekenen in deze workshop.

Ontdek de mogelijkheden van potlood en maak jouw kleurkaarten persoonlijk en bijzonder. Voor deze Kerstkaart leer je in wintertinten te werken met potlood en fineliners. Je leert in lagen te werken en daarmee een rijke en levendige tekening te maken.

Docent Veerle Nauta (ontwerpbureau Grafische Kamer, Zelfkleuren.nl) stemt haar begeleiding af op jouw niveau en daagt je uit om je tekenvaardigheden uit te breiden. Je leert nieuwe technieken voor het tekenen met potlood en fineliners.

Praktisch
De workshop vindt plaats op zaterdag 16 november van 14.30-16.30 uur en kost €29. Tijdens de workshop ontvang je een Zelfkleuren.nl-set met 10 Kerstkaarten incl. enveloppen en 12 Stabilo Green colors potloden of 6 Stabilo point 88 fineliners, om thuis je tekenvaardigheden verder te kunnen ontwikkelen.

Je kan je inschrijven voor deze workshop via de servicebalie van De Cultuurfabriek, de knop hierboven of cursus.bibliotheekveenendaal.nl.

Meer kleuren?
Wil je graag ook met andere kaarten en tinten aan de slag? Schrijf je dan ook in voor de workshop Wenskaart in grijstinten tekenen (zaterdag 21 maart).