Taalcursus: Spaans 2

15 september 2020 | 24 lessen | dinsdagavond 19:00 - 20:15 uur

Kosten: €223 (betaling in termijnen mogelijk)

Wil jij je Spaans weer eens opfrissen of heb je eerder de cursus Spaans voor beginners gevolgd? Dan is er voor jou de cursus Spaans 2 waarin je o.a. je spreek- en luistervaardigheden nog verder uitbreidt!

Wat ga je doen?
De cursus Spaans 2 is bedoeld voor degenen die de cursus Spaans voor beginners hebben gevolgd of deze kennis elders hebben opgedaan. Op een ongedwongen manier spreek je wekelijks over actuele onderwerpen die door jou en je medecursisten worden aangedragen. Instroomniveau is tussen A0 en A1, er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK (Europees Referentiekader).

Over de docent
¡Hola estudiantes de español!
Mijn naam is Keily Alvarez Rodriguez en ik verzorg met veel plezier de cursus Spaans in Veenendaal. Ik heb een Spaanse achtergrond en vind het ontzettend leuk om mijn kennis over te dragen op anderen. De lessen zijn wisselend en uitdagend, waardoor het leren van de Spaanse taal nog leuker en makkelijker is. Ik zie er naar uit je te ontmoeten in september!
¡Hasta pronto!

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 24 lessen op de dinsdagavond, van 19:00 tot 20:15 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €223.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.