Taalcursus: Spaans intensief 2

22 september 2020 | 12 lessen | dinsdagavond 19:00 - 21:00 uur

Kosten: €177

Wil jij je Spaans snel opfrissen of heb je eerder de cursus Spaans intensief voor beginners gevolgd en wil je er snel mee verder? Dan is er voor jou de cursus Spaans intensief 2.

Wat ga je doen?
We behandelen dezelfde stof als in Spaans 2, maar in kortere tijd. Het tempo ligt daarom aanzienlijk hoger en vraagt van de cursist extra inzet. Je moet rekening houden met minimaal 2 uur huiswerk per week. Op een ongedwongen manier spreek je wekelijks over actuele onderwerpen die door jou en je medecursisten worden aangedragen. Instroomniveau is tussen A0 en A1, er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK (Europees Referentiekader).

Over de docent
Hola,

Mijn naam is Ruth Veltman Cevallos. Ik kom uit Ecuador en ik woon al 18 jaar in Nederland. Voor dat ik naar Nederland kwam, heb ik 10 jaar in Brazilië gewoond waar ik mijn studie Pedagogie aan de Federale Universiteit van Alagoas heb gedaan.

In Brazilië heb ik als basisschool lerares gewerkt, maar ook als docent Spaans, op basisschool, middelbaar school en talen instituut.

In Nederland heb ik mijn inburgeringscursus gedaan en later ben ik begonnen als docent Spaans op de Volksuniversiteit in Wageningen waar ik al 16 jaar Spaanse les geef.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 12 lessen op de dinsdagavond, van 19:00 tot 21:00 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €177.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.