Cursus: Creatief schrijven

6 januari 2020 | maandag 19:00 - 22:00 uur

Kosten: €138

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een cursus van 6 lessen.

In deze cursus leer je alles over personages, spanningsopbouw, show don't tell, de kunst van het weglaten en wat je nog meer nodig hebt om van jouw zinnen een boek te maken.

Of je nu de droom hebt om een boek uit te geven, je familiegeschiedenis op wilt schrijven, of gewoon plezier hebt aan verhalen die alleen voor je eigen gezin bestemd zijn, het maakt niets uit. Welke schrijver er ook in jou verborgen zit, samen met de docent en je medecursisten zal je de schrijver vinden die jij bent.

Lessen

Docent van de cursus is Esther Boek. Haar debuut 'Geen kind meer' werd met lovende recensies ontvangen en het boek werd door diverse boekenwebsites uitgeroepen tot een van de beste boeken van 2017.

In de cursus werk je met zowel thuisopdrachten als opdrachten binnen de lesuren. In zes lessen leer je niet alleen van de docent maar ook van elkaar. Elkaars werk lezen en daar feedback op geven is een belangrijk onderdeel binnen het lesprogramma.  

Praktisch

De cursus gaat van start op maandag 6 januari en bevat 6 lessen. Je hebt om de week op maandagavond les van 19:00 tot 22:00 uur in De Cultuurfabriek. De kosten bedragen €138. 

Je kunt je inschrijven voor deze cursus via de oranje knop op deze pagina of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.