Cursus: Overtuigend presenteren

16 april 2020 | donderdag 19:30 - 22:00 uur

Kosten: €92

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze cursus is afgelast.

Barack Obama was als senator geen uitmuntende spreker. Toch gaat zijn eerste inauguratiespeech als president de boeken in als een van de besten. Voor iedereen die de fijne kneepjes van het presenteren en het spreken voor groepen meester wil worden, is deze cursus.

Geen standaard theorie en algemene uitleg, maar aandacht voor jouw persoonlijke kracht. Van overtuigende stijlfiguren tot trucjes om je zenuwen onder controle te houden.

Cursus

De eerste avond staat ‘Presenteren in Stijl’ centraal, over vorm, structuur en opbouw van je verhaal. De tweede avond gaan we aan de slag met de inhoud onder het motto ‘Een goed argument telt voor twee’; Hoe versterk je het verhaal om het beter over te brengen op je publiek?En uiteindelijk is er aandacht voor het stellen en beantwoorden van vragen en het snel reageren op elkaar.

Met tal van oefeningen zul je merken dat je comfortabeler en beter beslagen ten ijs komt voor een presentatie. Je hebt meer inzicht gekregen in jouw krachten waar je verder mee kunt werken in de toekomst en je kunt een overtuigende presentatie in vorm en inhoud geven.

Ben jij klaar om het publiek te verbazen?

Praktisch

De cursus bestaat uit 4 donderdagavonden en vindt plaats van 19.30 tot 22.00 uur in De Cultuurfabriek (m.u.v. 30 april, cursus schuift een week door). Cursusgeld bedraagt €92. Inschrijven kan via de oranje knop op deze pagina of bij de klantenservicebalie in De Cultuurfabriek.