Cursus: Spaans Beginners - Intensief

21 januari 2020 | 14 april 2020 | 19:00 - 21:00 uur

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Spaans voor beginners, maar dan korter (en dus intensiever) waarin wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK.

In deze cursus behandelen we dezelfde stof als in de beginnerscursus, maar in kortere tijd. Het tempo ligt daarom aanzienlijk hoger en vraagt van de cursist extra inzet. De docent gaat zoveel mogelijk uit van situaties die dagelijks voorkomen, of zich in je vakantie kunnen voordoen. Daarbij is er ook aandacht voor eenvoudige conversatie. Je moet rekening houden met extra tijd voor huiswerk.  

 

Praktisch

De cursus gaat van start op dinsdag 21 januari en bevat 12 lessen. Je hebt elke week op dinsdagavond les van 19:00 tot 21:00 uur in De Cultuurfabriek (behalve dinsdag 25 febr.). De kosten voor deze cursus bedragen €161 (+ €5 materiaalkosten, te betalen tijdens de eerste les).

Voor het deelnemen aan deze cursus dien je de boeken Con Gusto 1 (tekstboek en online MP3 - €33,50) en Con Gusto 1 (werkboek en online MP3 - €28,20) aan te schaffen. We raden aan om te wachten met het kopen van de cursusboeken totdat u van ons bericht ontvangen heeft dat de cursus definitief van start gaat. Klik hier voor meer informatie.  

Je kunt je inschrijven voor deze cursus via de oranje knop op deze pagina of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.