Bouke Feleus en Roelof Rosendaal

18 juli 2020, van 12:30 tot 13:30 | Centrale hal

Kosten: gratis

Multi-instrumentalist Bouke Feleus speelt samen met voormalig Flairck-lid Roelof Rosendaal een prachtig programma vol traditionele muziek uit Europa en Zuid-Amerika.

In 2020 vieren we samen met De Muzen een muzikaal feest met Muziek aan het Plein: een serie van 10 gratis luchpauzeconcerten van topmusici in De Cultuurfabriek en Spectrum.

Met op zaterdag 18 juli multi-instrumentalist Bouke Feleus en Roelof Rosendaal.

Bouke Feleus

In de lange lijst van instrumenten die Bouke Feleus meester is vind je onder andere piano, gitaar, knopaccordeon, (kleine) harp, viool en cello. Hij componeert werk wat je in meerdere theaters en concertzalen kan horen, exposeert ook als beeldend kunstenaar en begeleidde onder andere Wende Snijders, Jiskefet en Freek de Jonge.

Zelf duikt hij het liefst de traditionele muziek in en neemt hij je graag mee op een muzikale reis langs Zuid-Amerika, de Balkan, Ierland, Scandinaviƫ Ʃn ook Nederland. Op 18 juli speelt hij samen met eveneens multi-instrumentalist Roelof Rosendaal een concert vol inspiratie en instrumenten.

Muziek aan het Plein wordt mede mogelijk gemaakt door De Cultuurmakelaar.