Felix Justin en Bernadeta Astari

22 februari 2020, van 12:30 tot 13:30 | Spectrum (Kees Stipplein 72)

Kosten: gratis

Twee Indonesische topmusici in één concert!

In 2020 vieren we samen met De Muzen een muzikaal feest met Muziek aan het Plein: een serie van 10 gratis luchpauzeconcerten van topmusici in De Cultuurfabriek en Spectrum.

Met op zaterdag 22 februari pianist Felix Justin en sopraan Bernadeta Astari.

Felix Justin

Pianist Felix Justin stond klaar voor een carrière als apotheker in zijn geboortestad Surabaja, Indonesië. Toch koos hij ervoor om na zijn studie zijn grote muziekdroom na te jagen; hij vertrok naar Nederland om zijn opleiding voort te zetten bij het Utrechts Conservatorium. Daar rondde hij een bachelor- en een masterstudie cum laude af en sindsdien is hij alleen maar gegroeid in zijn kunde.

Als solist speelde hij in verschillende concertzalen in binnen- en buitenland, van Tivoli Vredenburg Utrecht tot Goethe Haus Bangkok, én trad hij op voor Koningin Máxima en de Belgische Koningin Mathilde tijdens hun gezamenlijke bezoek aan Utrecht in 2016.

Naast zijn werk als solist, werkt Felix ook graag samen met zangers, koren en in kamermuziek. Voor dit concert vond hij zijn perfecte match in sopraan Bernadeta Astari.

Bernadeta Astari

Bernadeta Astari (Jakarta, 1988) is al sinds jonge leeftijd een veelzijdige en prijswinnende sopraan. Ze won verschillende prijzen voor haar zangkunsten, waaronder de Dutch Classical Talent Award en het Prinses Christina Concours. Als soliste heeft Bernadeta veel gezongen voor o.a. het Nederlands Philharmonisch Orkest, Nederlands Blazers Ensemble. Theater Rotterdam en de Nederlandse Reisopera.

Op haar verschillende albums, die afwisselen tussen klassiek Indonesisch, folk/baroque en klassiek/elektronisch, is haar veelzijdigheid goed te horen.

Muziek aan het Plein wordt mede mogelijk gemaakt door De Cultuurmakelaar.