Jo Sarah

29 augustus 2020, van 12:30 tot 13:30 | Centrale hal

Kosten: gratis

Globetrotten in De Cultuurfabriek: jazzzangeres Jo Sarah neemt je mee op een muzikale wereldreis.

In 2020 vieren we samen met De Muzen een muzikaal feest met Muziek aan het Plein: een serie van 10 gratis luchpauzeconcerten van topmusici in De Cultuurfabriek en Spectrum.

Met op zaterdag 29 augustus een muzikale wereldreis met jazzzangeres Jo Sarah.

Jo Sarah

Jo Sarah groeide op in landen als Bangladesh, Indonesiƫ en Bhutan en heeft haar roots over de hele wereld liggen: van India tot Ghana tot Suriname tot de inheemse bevolking van de Amazone. Deze mix van culturen en inspiratiebronnen hoor je terug in de muziek van de jazzzangeres.

Jo Sarah vertaalt haar herinneringen en rijke afkomst naar jazz, R&B en wereldmuziek vol fusies van etnische klanken, bijzondere stemgeluiden en organische percussiegrooves. Het komt allemaal voorbij: van dansbare Afrikaanse en Braziliaanse ritmes, catchy popmelodieƫn tot intieme Surinaamse ballades. Aldus de CJP Likkebaardend Lekkerluisterlijst: "De perfecte soundtrack om op te globetrotten in je kamer!"

Muziek aan het Plein wordt mede mogelijk gemaakt door De Cultuurmakelaar.