Yang Yang Cai

18 januari 2020, van 12:30 tot 13:30 | Spectrum (Kees Stipplein 72)

Kosten: gratis

De toppianiste opent de serie Muziek aan het Plein met een innemend lunchpauzeconcert.

In 2020 vieren we samen met De Muzen een muzikaal feest met Muziek aan het Plein: een serie van 10 gratis luchpauzeconcerten van topmusici in De Cultuurfabriek en Spectrum.

Yang Yang Cai

De in Veenendaal opgegroeide toppianiste Yang Yang Cai (1998) speelt in de belangrijke Nederlandse concertzalen zoals het Concertgebouw, theater Carré, Muziekgebouw aan ’t IJ. Ze won in 2017 de Classic Young Masters Award en in 2019 is ze uitgeroepen tot de grote winnaar van de prestigieuze YPF Piano Competition Grand Prix Youri Egorov.

Yang Yang is een graag geziene muzikale gast bij programma's als De Wereld Draait Door en Podium Witteman, en nu ook aan het Kees Stipplein.

Op zaterdag 18 januari doet ze ook Veenendaal aan, met een gratis concert in Spectrum.

Muziek aan het Plein wordt mede mogelijk gemaakt door De Cultuurmakelaar.