Schrijfworkshop voor jongeren

25 augustus 2020, van 13:00 tot 15:00 | voor jongeren van 11 t/m 15 jaar

Kosten: gratis

Haal inspiratie uit je favoriete boeken en leer hoe je een mooi kort verhaal schrijft.

Droom jij er ook van om schrijver te worden? Of ben je gewoon benieuwd of schrijven iets voor je is? Doe mee aan deze gratis workshop, speciaal voor jongeren van 11 t/m 15 jaar.

In de Bieb staan genoeg leuke boeken om te lezen, maar zelf een verhaal schrijven is minstens zo leuk. In deze workshop leer je hoe je dat kan doen. We gaan in op de basisprincipes van schrijven, zoals opbouw, scènes en dialogen. Aan de hand van allerlei leuke en praktische oefeningen, heb je deze kennis snel onder de knie. Aan het eind heb je een gaaf kort verhaal en een goede basis voor je toekomstige boek.

Lenen we jouw boek straks ook bij de Bieb?

Corona-proof & meedoen
Deze workshop wordt twee keer gegeven: dinsdag 25 augustus en woensdag 26 augustus. Aan deze workshop kunnen maximaal 6 jongeren van 11 t/m 15 jaar zelfstandig meedoen, zo kunnen we goed anderhalve meter afstand tot elkaar bewaren.

Meedoen is helemaal gratis. Aanmelding is wel verplicht, zo kunnen we zeker zijn dat de workshop niet te vol zit. Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar Karlijn Naaijkens, educatiemedewerker literatuur, kunst en (nieuwe) media. Vermeld in het mailtje voor welke dag je je wilt inschrijven, dinsdag of woensdag.