Gezocht: creatievelingen voor Kunst- en Ambachtenmarkt

1 juni 2017, 10:00 t/m 30 september 2017, 17:00 | De Cultuurfabriek

Kosten: €25/€35

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Toon en verkoop jouw handgemaakte unieke producten en/ of demonstreer een oud- of nieuw ambacht

Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt in de centrale hal van De Cultuurfabriek een Kunst- én Ambachtenmarkt plaats. De verbinding tussen kunstzinnigheid, creativiteit, techniek en ambacht, daar draait het allemaal om bij de markt. Dus: creatievelingen, kunstenaars, 3D-printer-makers, ambachtslieden, techneuten, meubel- en tassenmakers en ander soort makers … geef je op voor de Kunst- en Ambachtenmarkt!

Opgeven
Maak jij unieke voorwerpen met de 3D-printer, bijzondere objecten van keramiek, hout of leer, kaarten met de lasersnijder, designvoorwerpen of wil je een ambacht (oud of nieuw) tonen en demonstreren? Verbind jij creativiteit met ambacht en techniek en hou je van het maken van dingen? Wil je daarnaast jouw werk graag aan een groot publiek tonen en verkopen? Doe dan mee aan de Kunst- en Ambachtenmarkt! Mail naar cdkuijper@bibliotheekveenendaal.nl en retourneer het aanmeldingsformulier dat je ontvangt. Daarna wordt er contact met je opgenomen. Er vindt een selectie plaats op grond van kwaliteit en diversiteit om een zo evenwichtig mogelijk aanbod aan de bezoekers te kunnen bieden (hierover wordt verder niet gecorrespondeerd).

Kosten en afmetingen kraam
Als deelnemer aan de Makersmarkt presenteer je jouw handgemaakte, unieke producten en/of demonstreer je jouw ambacht op een kraam van 200 x 80 cm. De kosten voor de kraamhuur op de begane grond zijn €35,-, de kosten voor een kraam in Zaal I op de 1e verdieping zijn € 25,00. Elke deelnemer kan 1 kraam huren, dit om de diversiteit van het aanbod te waarborgen. Betaling voor deelname vindt vooraf plaats.

Markt
De Kunst- en Ambachtenmarkt vindt op zaterdag 28 oktober van 10 tot 16 uur plaats in De Cultuurfabriek op de begane grond en op de 1e verdieping (Kees Stipplein 74 in Veenendaal). Op het Kees Stipplein staat een leuke ‘trekker’. Contactpersoon voor de markt is Cornelie de Kuijper van Kunstuitleen Veenendaal (gevestigd in De Cultuurfabriek), cdkuijper@bibliotheekveenendaal.nl