Foto-expositie CoolClick.NL

22 april 2017, 10:00 t/m 6 mei 2017, 17:00 | De Cultuurfabriek

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Met werk van de landelijke Facebook fotogroep CoolClick.NL

Zaterdag 22 april om 14.00 uur vindt in de centrale hal van De Cultuurfabriek de opening plaats van een foto-expositie met werk van landelijk actieve fotografen die deel uitmaken van de Facebook fotogroep CoolClick.NL. Het gaat om werken in diverse stijlen en technieken. De tentoonstelling is te bezoeken tijdens de openingstijden van De Cultuurfabriek tot en met 6 mei 14.00 uur.

Facebook fotogroep CoolClick.NL
De Facebook fotogroep CoolClick.NL bestaat uit 3.500 leden. Doelstelling van de groep is het plaatsen van elkaars mooiste werk op Facebook, het leren van elkaar, met elkaar en voor elkaar. De leden zijn zeer actief en streven naar fotografisch werk van hoge kwaliteit.

Diversiteit
Binnen de fotogroep bestaat een grote diversiteit aan stijlen en technieken: van portret, landschap, natuur, avond, macro tot aan urbexfotografie. Regelmatig worden er diverse workshops en evenementen gehouden binnen de groep waarvoor de belangstelling telkens groot is.

Meer informatie
www.facebook.com/groups/coolclickcommunity/
facebook: Cool Click Photo Expo

Nagenoeg alle werken zijn te koop.

Adres en openingstijden van De Cultuurfabriek: Kees Stipplein 74, Veenendaal. Openingstijden: dinsdag en vrijdag 10 - 20 uur / woensdag, donderdag en zaterdag 10 - 17 uur.