Hart onder de riem!

8 mei 2020 t/m 15 juni 2020 | Thuis

Kosten: €2,50

Jij tekent thuis, wij graveren jouw hartje in het FabLab.

Heb je opa of oma lang niet gezien of wil je iemand anders een hart onder de riem steken? Doe dan mee met deze activiteit en koop je kaartje via de oranje knop hierboven.

Graveer een hartje
Het Fablab is op dit moment gesloten, maar toch kun je jouw tekening of tekst op een houten hartje laten graveren. Wat moet je daarvoor doen?

Koop een kaartje, dan sturen wij jou een mail met de uitleg. Maak je geen zorgen, het is niet moeilijk, echt iedereen kan meedoen.

Jij maakt een tekening voor het hartje en mailt een foto van die tekening naar het Fablab. Wij gaan dan voor jou aan de slag en graveren jouw tekening op een houten hartje met onze lasersnijder. Dat hartje sturen wij per post naar jou terug. Aan wie je het hartje daarna geeft, is natuurlijk aan jou.

We verwerken de hartjes in volgorde van de kaartverkoop, dus het zal wel een aantal dagen duren voordat je het in huis hebt.

Natuurlijk vinden wij het leuk om een foto van het hartje te zien met jouzelf of degene aan wie je het gestuurd hebt. Je kunt die foto delen op de social media van Bibliotheek Veenendaal.

Meedoen
Een kaartje kost €2,50 per hartje (inclusief verzendkosten) en is te koop via de oranje knop hierboven -meedoen kan tot 15 juni- of bij de klantenservice in De Cultuurfabriek.