Ook De Cultuurfabriek is weer open op zondag 17 september!

17 september 2017, van 12:00 tot 17:00 | De Cultuurfabriek

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Met muziek van leerlingen uit de Talentenklas én van docenten van De Muzen

Ter gelegenheid van de Koopzondag in Veenendaal op 17 september opent ook De Cultuurfabriek weer haar deuren. Bezoekers zijn van 12 tot 17 uur welkom in de centrale hal, om te loungen in het leescafé of om iets lekkers te bestellen bij horecagelegenheid Met Stip. Daarnaast is er tussen 14.00-16.00 uur muziek van leerlingen uit de Talentenklas én van een aantal docenten van De Muzen.

Talentenklas
De Talentenklas van De Muzen is bedoeld voor de meer dan gemiddeld getalenteerde cursisten in de leeftijd tussen de 5 en 18 jaar. Cursisten die de gedrevenheid hebben om hun talenten op het gebied van de podiumkunsten te ontplooien, kunnen in de Talentenklas extra mogelijkheden krijgen. Het gaat daarbij bijvoorbeeld meer lestijd, extra begeleiding bij samenspelmogelijkheden, masterclasses of workshops te volgen en concerten bij te wonen.

Optreden Koopzondag
Levi van de Pol en Antoine Nguyen zijn twee pianisten uit deze Talentenklas, die op koopzondag 17 september van zich zullen laten horen. Daarnaast treden docenten Cunéra van Lier (saxofoon) en Lisette van de Loo (piano) op als duo; twee kundige en ervaren musici die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en uitstekend op elkaar zijn ingespeeld. Muzikaal gezien belooft het een kleurrijke en onderhoudende middag te worden, waarin behalve het klassieke repertoire ook de lichte muziek aan bod komt met de nadruk op swingend en jazzy.

Koopzondag
Bezoekers zijn uitsluitend welkom op de begane grond; de bibliotheek is op deze dag NIET in bedrijf en ook niet toegankelijk. Horecagelegenheid Met Stip is wel geopend.