Loet en de kleine kerstman

17 december 2017, van 12:00 tot 17:00 | De Cultuurfabriek

Kosten: Gratis

Interactieve Voorleesvoorstelling met kerstliedjes door Ruth Bakker. Begane grond en Met Stip ook open

Op Koopzondag 17 december vindt in de centrale hal van De Cultuurfabriek een feestelijke en interactieve Kerst-voorleesvoorstelling plaats door Ruth Bakker. De muzikale voorstelling heet: Loet en de kleine kerstman. Tijd: 14.30-15.00 uur. Leeftijd: 3-7 jaar. Gratis entree.

Loet en de kleine kerstman
Hou jij ook van kerst? Loet is gek op Kerstmis. Samen de kerstboom versieren, kerstliedjes zingen, kerstkransjes eten en... kerstcadeautjes uitpakken. Ze heeft zelfs een kerstvriend: de kleine kerstman. Hij wil dolgraag mee op de slee om alle kinderen cadeautjes te brengen. Maar hij mag nooit mee. De andere kerstmannen vinden hem te klein. Loet probeert samen met alle kinderen de kleine kerstman te helpen. Zal het ze lukken?

Inspiratie
Loet en de kleine kerstman is gebaseerd op het boek De kleine kerstman, geschreven door Anu Stohner en Henrike Wilson. Loet is bedacht en wordt gespeeld door duizendpoot Ruth Bakker, bekend van o.a. haar bekroonde familievoorstellingen Loet Moet en Loet broedt.

Wie is Loet?
Wie Loet vast wil leren kennen, kan kijken naar haar knotsgekke kinderserie Loet doet! op het youtubekanaal ikbenloet : www.youtube.com/channel/UC69Fz2WuVJBPOQEmk85ooTQ
Elke woensdag komt er een nieuw filmpje bij.

Na de voorstelling kunnen kinderen met Loet op de foto en zijn er meerdere Loet-kerstkadootjes te koop die ze graag voor je signeert.

De begane grond en horeca Met stip zijn geopend van 12.00-17.00 uur.