Print jouw foto op puzzel of tas

13 oktober 2018, van 13:00 tot 16:30 | FabLab op de 2e verdieping

Kosten: €5,-

Kinderboekenweek in het FabLab!

Op zaterdag 13 oktober is het Kinderboekenweek in het FabLab! Rond het thema ‘Vriendschap met dieren’ is een leuke maak-het-zelf-met-nieuwe-technieken activiteit bedacht. De activiteit is geschikt voor alle leeftijden. Tickets kosten €5,-.

Je hebt vast wel een lieve foto van jouw huisdier, of een foto waar je samen met jouw huisdier (of knuffel) op staat. Deze foto kun je op zaterdag 13 oktober in het FabLab printen op een tasje of een puzzel. Daar ga je aan de slag met een sublimatieprinter en een hittepers.

Zelf usb-stick meenemen
Voor deze activiteit heb je twee dingen nodig:
1. een puzzel of een tasje – deze krijg je van ons
2. een mooie digitale foto van jouw huisdier of knuffel, eventueel met jou erbij – zet de digitale foto op een USB-stick en breng deze zelf mee naar het FabLab!

Meedoen
Je kunt een puzzel of tasje bedrukken in het FabLab tussen 13.00 en 16.30 uur. Tickets kosten € 5,- (prijs is inclusief tasje of puzzel) en zijn te koop via de website van de bibliotheek en bij de servicebalie van De Cultuurfabriek.

De Kinderboekenweek vindt plaats van 3 t/m 14 oktober 2018, zie ook www.kinderboekenweek.nl en www.bibliotheekveenendaal.nl.