Mamacafé

21 februari 2018, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Jeugdafdeling

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ook papa’s, opa’s & oma’s en andere verzorgers welkom in De Cultuurfabriek

Elke woensdag, van 10 tot 12 uur, is er een mamacafé op de jeugdafdeling van Bibliotheek Veenendaal. In een ontspannen sfeer kunnen ouders met hun kind spelen en boekjes kijken. Onderling kunnen ouders informatie, ervaringen en tips uitwisselen.

Praten, spelen en ‘lezen’
Bij het mamacafé ontmoeten ouders andere ouders om ervaringen mee te delen in een ontspannen sfeer en op een mooie locatie. De kleintjes (0 t/m 4 jaar) kunnen lekker spelen en boekjes bekijken, dus: kom ook eens langs!

Speelotheek
Bij het mamacafé is altijd een medewerker van Speelotheek Veenendaal aanwezig. De speelotheek brengt speelgoed mee voor de kleintjes, zodat ze zich zeker niet hoeven te vervelen! De medewerker van de speelotheek adviseert graag over goed speelgoed, passend bij de ontwikkelingsfase van jouw kindje, én over lenen bij de speelotheek.

Gratis
Het mamacafé vindt elke woensdag plaats op de jeugdafdeling (in de babyhoek) van de bibliotheek, op de eerste verdieping van De Cultuurfabriek, Kees Stipplein 74. De toegang is gratis, ook voor niet-leden van de bibliotheek, en aanmelden is niet nodig. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Bibliotheek Veenendaal organiseert de mamacafés i.s.m. Speelotheek Veenendaal, Centrum voor jeugd en gezin De Twyn en HomeStart.