Loet en Harry zijn verdwaald

2 februari 2019, van 15:00 tot 15:30 | De Cultuurfabriek

Kosten: €2,50

Tijdens de Nationale Voorleesdagen speelt Ruth Bakker de muzikale en interactieve voorstelling 'Loet en Harry zijn verdwaald'.

Een huis voor Harry
Het prentenboek 'Een huis voor Harry' van de Belgisch-Limburgse schrijver en tekenaar Leo Timmers is uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar. Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat dit prachtige boek dan ook centraal.

Loet en Harry zijn verdwaald
Ruth Bakker is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is poppenspeelster. Haar voorstelling ‘Loet en Harry zijn verdwaald’ is interactief én muzikaal. Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier!

Ben jij weleens verdwaald?
Loet speelt graag buiten. Achter het raam van de buurvrouw zit Harry de kater. Hij heeft nog nooit buiten gespeeld. Hij zit liever binnen. Maar tikkertje spelen lijkt hem heel leuk. Samen met het stoere meisje Loet en Vera de Vlinder gaat hij voor het eerst naar buiten. Maar dan vliegt Vera de Vlinder te ver en zijn Loet en Harry verdwaald. Waar is hun huis gebleven? Samen met alle kinderen gaan ze op een grappige en muzikale zoektocht.

Zullen Loet en Harry hun huis terugvinden?

Kaartverkoop
Kaartverkoop voor de voorstelling is mogelijk via de balie van de Klantenservice en/of via de website van de bibliotheek. Kosten per persoon: €2,50. De voorstelling duurt ongeveer een half uur.