PechaKucha Night

19 september 2018, van 20:20 tot 22:20 | De Cultuurfabriek

Kosten: € 10,-

8 inspirerende sprekers in 20x20

Op woensdag 19 september vindt de 8e editie van PechaKucha Night Veenendaal plaats. Locatie is ditmaal De Cultuurfabriek. Het belooft weer een inspirerende avond te worden, met interessante sprekers en een muzikale omlijsting door de band ‘Kommer&Kwel’.

20x20
Het format van de PechaKucha Night is 20x20: alle sprekers vertellen hun verhaal aan de hand van 20 slides, waarbij elke slide maar 20 seconde blijft staan. Hierdoor heeft iedereen dezelfde presentatietijd en blijft het boeiend tot aan het eind! Het idee ontstond in Japan, maar tegenwoordig vind je PechaKucha Nights over de hele wereld. De aanvangstijd verwijst naar het format: 20.20 PechaKucha Time.

Sprekers
Voor 19 september zijn er 8 boeiende sprekers, waaronder: Linette Dijk (beeldend kunstenaar uit Veenendaal, gespecialiseerd in bronzen beelden en portretten), Roeland Tameling (citymarketeer, voorheen Veenendaal nu Apeldoorn en Kampen) en Wim Oolbekkink (trainer/adviseur, gespecialiseerd in verandering). De band ‘Kommer&Kwel’ zorgt voor een muzikale noot.

Kaartverkoop
De PechaKucha Night vindt op woensdag 19 september plaats in de centrale hal van De Cultuurfabriek. Om 20.20 uur is het PechaKucha Time, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten €10,- (inclusief consumptie) en zijn te koop bij de servicebalie van De Cultuurfabriek én via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekveenendaal.nl/klantenservice/tickets.

Deze 8e editie van PechaKucha Night Veenendaal is een samenwerking van PechaKucha Veenendaal en Bibliotheek Veenendaal.