Schrijfworkshop

14 augustus 2018, van 13:00 tot 14:30

Kosten: gratis

Voor jongeren van 11 t/m 15 jaar

Benieuwd of schrijven iets voor jou is? Dinsdag 14 augustus organiseert Bibliotheek Veenendaal van 13.00 – 14.30 uur een Schrijfworkshop voor jongeren van 11 t/m 15 jaar. Deze activiteit is onderdeel van het zomerprogramma van de bibliotheek. Jongeren krijgen op deze middag tips & tricks voor het schrijven van een verhaal.

Schrijven
In de bibliotheek staan genoeg mooie boeken om te lezen, maar zelf een (kort) verhaal schrijven is minstens zo leuk! Maar hoe schrijf je nou eigenlijk zo’n verhaal? Tijdens de schrijfworkshop wordt ingegaan op de basisprincipes van schrijven. Hoe bouw je een verhaal bijvoorbeeld op? En hoe schrijf je een dialoog? Aan de hand van oefeningen worden deze en andere onderdelen stapje voor stapje uitgelegd.

Aanmelden
De workshop begint om 13.00 en duurt ongeveer anderhalf uur. Deelname is gratis. Jongeren van 11 t/m 15 jaar kunnen zich aanmelden voor deze activiteit door een mailtje te sturen naar knaaijkens@bibliotheekveenendaal.nl. Er is plek voor max. 6 personen, dus wees er snel bij!