Social Media Bootcamp

10 april 2018, van 19:30 tot 22:00 | De Cultuurfabriek

Kosten: €10,-

Leer social media effectief inzetten

Op dinsdagavond 10 april vindt er in De Cultuurfabriek een Social Media Bootcamp plaats. Deze bootcamp is interessant voor iedereen die wil leren hoe je social media effectief inzet om je doelen te bereiken; van ZZP-er/ondernemer tot werkzoekende!

Bootcamp
Je leert hoe je als werkzoekende, ZZP’er/ondernemer of anderszins geïnteresseerde social media effectief inzet om bijvoorbeeld nieuwe klanten of interessant werk te vinden. In de workshop gaan deelnemers zelf actief aan de slag. Door het zelf te doen, leer je het meest. Deelnemers moeten dus zelf hun laptop, tablet of smartphone meenemen. De platformen waar de nadruk op ligt, zijn: Facebook, LinkedIn en Twitter.

In deze praktische training …:
• leer je hoe je kunt denken vanuit het perspectief van werkzoekende of ZZP’er/ ondernemer.
• bespreken we hoe je jezelf en datgene wat je te bieden hebt, krachtig profileert.
• kijken we welk medium goed aansluit bij jouw gewenste communicatiestijl.
• gaan we dieper in op de begrippen imago, reputatie en online netwerken.
• bespreken we de kansen van social media voor jou: met de focus op Facebook, LinkedIn en Twitter.
• leer je welke creatieve manieren er zijn om online je meerwaarde te laten zien.

Expert
De Social Media Bootcamp wordt gegeven door social media expert Huub van Dommelen. In de afgelopen zeven jaar heeft Van Dommelen aan honderden ZZP’ers/ondernemers, werkzoekenden en medewerkers van organisaties trainingen gegeven in het effectief gebruik van LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Zijn trainingen worden gemiddeld met een 8,5 gewaardeerd. Reacties van deelnemers: 'inspirerend en concreet', 'op de praktijk gericht', 'ik heb antwoord gekregen op al mijn vragen', 'hier kan ik echt iets mee'.

Meedoen
Tickets kosten €10,- en zijn te koop via de oranje bestelknop bovenaan deze pagina én via de servicebalie op de begane grond. De workshop vindt op dinsdag 10 april van 19.30 tot 22.00 uur plaats in Zaal I op de 1e verdieping van De Cultuurfabriek.