Taalcafé

10 september 2019, van 13:00 tot 14:30 | Elke week | De Cultuurfabriek

Kosten: gratis entree

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Elke dinsdagmiddag is er een Taalcafé in De Cultuurfabriek. Hier ontmoet je andere mensen: mensen die nog niet zo goed Nederlands spreken en mensen met Nederlands als moedertaal. Samen oefen je met spreken.

Een goede manier om Nederlands te leren, is door veel te praten. In het Taalcafé ontmoet je andere mensen. Samen heb je gesprekken over allerlei onderwerpen. Zo wordt je beter in het spreken van Nederlands.

Gezellig

Het Taalcafé is elke dinsdagmiddag, midden in de Bibliotheek in De Cultuurfabriek. We spreken alleen mar Nederlands. Het is dus handig als je de taal al een beetje kan spreken.

In het Taalcafé heb je vaak gesprekjes rondom één thema. Ook kan je taalspelletjes doen of een bepaalde tekst bespreken. Samen praat je in het Nederlands over dingen die je interessant vindt. Daarnaast leer je meer over de Nederlandse cultuur.

Doe mee

Het Taalcafé vindt elke week op dinsdagmiddag van 13.00-14.30 uur plaats in De Cultuurfabriek. Meedoen is gratis. Iedereen kan zo binnenlopen, je hoeft je niet aan te melden.

In de kerst- en zomervakantie is er geen Taalcafé.