Workshop Minecraft in Virtual Reality

16 september 2017, van 13:00 tot 17:00 | De Cultuurfabriek

Kosten: €10,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Met Virtual Reality-bril rondlopen in je eigen Minecraft-bouwsel

Zaterdagmiddag 16 september organiseert Bibliotheek Veenendaal opnieuw een Minecraft-event. Deze keer draait het om Virtual Reality. Want: rondlopen in je eigen Minecraft-bouwsel, wie heeft daar nu nog nooit van gedroomd?! Het event is voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

Heb je altijd al eens willen rondlopen in je eigen Minecraft-wereld en je eigen bouwwerk van binnen willen bekijken? Grijp dan nu je kans door mee te doen aan deze workshop, waarbij we werken met Virtual Reality! Met de HTC Vive VR-bril kun je echt rondlopen en rondkijken in een virtuele wereld. Dit is de ultieme beleving van de 21e eeuw; je weet niet wat je ziet!

VR-bril

Voor de workshop werken we met een speciale Minecraft-versie, waarin je in VR rond kan lopen en bouwen. Iedereen krijgt een laptop met deze versie om mee te bouwen in Minecraft. Er is één HTC Vive VR-bril voor de groep van 12 deelnemers. Dit betekent dat iedereen om de beurt in zijn eigen gebouw mag rondlopen.

Meedoen

De workshop Minecraft VR wordt op 16 september 2x gegeven; van 13.00 tot 15.00 uur én van 15.00 tot 17.00 uur. Wees er snel bij, want er is plaats voor maximaal 12 deelnemers per workshop! De workshop is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kaarten kosten €10,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij de servicebalie van De Cultuurfabriek.