Vertel-presentatie over Maarten Luther voor groep 5 t/m 8

18 oktober 2017, van 14:30 tot 15:30 | De Cultuurfabriek

Kosten: gratis

Jeugdschrijver Willemieke Kloosterman brengt Maarten Luther tot leven

Op woensdagmiddag 18 oktober geeft schrijver/leerkracht Willemieke Kloosterman in De Cultuurfabriek een presentatie n.a.v. haar boek ‘De ontdekking van Maarten Luther’. Ze vertelt een interactief verhaal over Luther en het leven in die tijd. De presentatie is geschikt voor kinderen uit groep 5 t/m 8 (ouders zijn ook welkom). Tijd: 14.30 tot 15.30 uur.

Willemieke Kloosterman

Willemieke Kloosterman is getrouwd en moeder van vier kinderen. Ze werkt als invalleerkracht in het basisonderwijs en schrijft kinderboeken. Na een vakantie in Duitsland, in de Luther-omgeving, is het boek ‘De ontdekking van Maarten Luther’ geschreven. Het boek brengt Maarten Luther heel dicht bij kinderen. Zinnen zoals: ‘Kom op, Maarten, je moet naar school!’ illustreren heel goed dat Maarten een hele gewone jongen geweest is.

Mini-expo in de bibliotheek
De vertel-presentatie voor kinderen maakt deel uit van het Luther Festival Veenendaal. Het totale programma van het festival bevat diverse concerten, lezingen, films én een mini-expositie in de bibliotheek op de 2e verdieping. De mini-expositie is te zien van 5-29 oktober.

De vertel-presentatie op 18 oktober is gratis te bezoeken. Het programmaboekje van het Luther festival is in de bibliotheek verkrijgbaar. Voor de meest actuele informatie zie: www.lutherfestivalveenendaal.nl