Warme Kerst met Joris’ Kerstboom

7 december 2018, 10:00 t/m 22 december 2018, 17:00 | De Cultuurfabriek

Wie zet jij in het licht?

In Bibliotheek Veenendaal staat van 7 t/m 22 december een Joris’ Kerstboom. De ‘Joris’ Kerstboom’ is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt een boodschap voor een dierbare in de boom te hangen en hun verhaal te delen. In Bibliotheek Veenendaal kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

Mooie kerstboodschappen
Naast de kerstboom staat een tafel met kerstballen. Deze kunnen bezoekers vullen met hun persoonlijke boodschap, een tekening of een foto van een persoon die veel voor hen betekent. Ze kunnen een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren. Zo groeit de boom uit tot een echte Joris’ Kerstboom.

Gesprek tijdens de kerst
De kerstboom vol kerstgedachten vormt een ontmoetingsplaats in de bibliotheek. Het versieren en ophangen van de kerstballen kan leiden tot mooie gesprekken bij de kerstboom. Erg waardevol voor veel mensen in de dagen voor Kerst.