Workshop maak een Rietveld zigzagstoel met de lasersnijder

14 oktober 2017, van 13:30 tot 16:30 | FabLab

Kosten: €2,-

Voor kids vanaf 9 jaar

Kruip in de huid van Gerrit Rietveld en maak van karton je eigen miniatuur zigzagstoel in het Fablab, op zaterdagmiddag 14 oktober. Je gebruikt daarbij de lasersnijder om er een eigen tekening op te graveren.

De workshop is voor iedereen vanaf 9 jaar en start om 13:30, 14:30 en 15:30.

Kaartjes kosten € 2,00, per stuk en zijn te koop bij de klantenservice van de bibliotheek, of te bestellen via de bestelknoppen op de website van de bibliotheek.

Weet je niet wie Gerrit Rietveld is? Leer zijn werk kennen in de hal van De Cultuurfabriek waar je 100 handgemaakte schaalmodellen van Gerrit Rietveld meubilair kunt zien en tot slot even plaats kunt nemen in een levensgrote Rietveld stoel.

Het FabLab is vandaag alleen open voor deze activiteit.