De Nachtfabriek

9 november 2019, 19:30 t/m 10 november 2019, 02:00 | De Cultuurfabriek

Kosten: €15

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voor één nacht verandert De Cultuurfabriek in De Nachtfabriek: een uniek, cultureel festival voor 18+.

Overdag is het De Cultuurfabriek, maar 's nachts ontpopt het zich tot De Nachtfabriek. Een nacht op stap tussen de boeken, kunstwerken en museumstukken, vol spannende, culturele ervaringen. Op zaterdag 9 november maak je het mee: De Nachtfabriek opent haar deuren voor de tweede keer.

De Nachtfabriek

Na het overdonderende succes van vorig jaar, is hij er dit jaar weer: De Nachtfabriek. Dé unieke culturele uitgaansavond voor 18+ (want: booze in de bieb) in hartje Veenendaal.

Met natuurlijk weer een uitgebreid festivalprogramma vol bijzondere acts en unieke ervaringen. Dit jaar beleef je bijzondere verhalen van schrijver Özcan Akyol, beats van DJ Ella Red, een tangoclinic van Art To Move en spannende horrorverhalen én ga je aan de slag met het maken van muterende selfie-fotocollages, robots én meer.

Natuurlijk kan je ondertussen ook genieten van de heerlijke hapjes en drankjes van Met Stip.

Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates over de line-up!

Tickets

Tickets á €15 zijn te koop via de knop hierboven of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek. Een ticket geeft je toegang tot het hele programma, een uniek festivalbandje én een heerlijk welkomstdrankje.

De Nachtfabriek opent haar deuren om 19.30 uur. Het programma begint om 20.30 uur.

De Nachtfabriek is een initiatief van Bibliotheek Veenendaal en creatiefnemer Sanne Heymann. De Nachtfabriek wordt mede mogelijk gemaakt door de Cultuurmakelaar, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Fentener van Vlissingen Fonds.