De Nachtfabriek

10 november 2018, 20:30 t/m 11 november 2018, 02:00 | De Cultuurfabriek

Kosten: €15,-

Een unieke, culturele uitgaansnacht voor 18+

Een avond op stap tussen de boeken, kunstwerken en museumstukken. Dat kan zaterdag 10 november tijdens de allereerste editie van ‘De Nachtfabriek’: een culturele uitgaansnacht in De Cultuurfabriek. Het belooft een bijzondere en unieke avond te worden, waarbij tussen 20.30 en 02.00 uur een compleet festivalprogramma wordt neergezet met dans, muziek, (vertel)optredens, mobiele escaperoom, lift-experience en nog veel meer.

Nachtelijke primeur …
Stappen in De Cultuurfabriek, waarbij de bibliotheek, het museum en de kunstuitleen worden omgetoverd in nachtelijke sferen. Deze ‘Veenendaalse museumnacht’ is een ware primeur. Neem plaats in een tentje en laat je verleiden door poëzie, trek een literaire snack, ga lekker dansen en beleef de spannende lift-experience. Natuurlijk is er ook een silent disco én festivalcatering van horecagelegenheid Met Stip.

De Nachtfabriek
De Nachtfabriek is een verrassende mix van een clubnacht voor 18+ gecombineerd met kunst, cultuur, literatuur, muziek en dans. Ook het Kees Stipplein maakt onderdeel uit van het totaalprogramma met onder andere een mobiele escaperoom en een bijzonder lichtkunstwerk.

Praktische informatie
Tickets zijn verkrijgbaar via de oranje bestelknop bovenaan deze pagina en bij de servicebalie van De Cultuurfabriek. Voor de prijs van €12,50 krijg je een welkomstdrankje en een festivalbandje. Dit bandje geeft toegang tot het gehele programma van De Nachtfabriek, die op 10 november open is van 19.30 (inloop). Start programma 20.30 tot 02.00 uur. Op de avond zelf kost een kaartje €15,-. Het programma buiten op het Kees Stipplein duurt tot ca. 23.00 uur.

Voor De Nachtfabriek hebben initiatief- en Creatiefnemer Sanne Heymann én Bibliotheek Veenendaal de handen ineengeslagen. De Nachtfabriek is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Veenendaal.

Adres: Kees Stipplein 74, in Veenendaal.