Kerstlampje maken (UITVERKOCHT)

15 december 2018, van 12:30 tot 17:00 | FabLab Veenendaal

Kosten: € 7,50

voor kids van 9 t/m 14 jaar

Op zoek naar een unieke kerstversiering? Maak het zelf in het FabLab! Op zaterdag 15 december kunnen kinderen van 9 t/m 14 jaar hun eigen kerstlampje maken, compleet met afstandsbediening.

In deze workshop gaan ze aan de slag met plexiglas, lijmpistolen en een lasersnijder. Iedereen is welkom om mee te doen, ook kinderen die nog nooit eerder met deze technieken hebben gewerkt. De mensen van het FabLab leggen uit en helpen (indien nodig) mee, zodat alle kerstlampjes er fantastisch uit komen te zien.

Meedoen

De workshop wordt drie keer gegeven op zaterdag 15 december in het Fablab, op de tweede verdieping van De Cultuurfabriek. De starttijden zijn 12.30 uur, 13.45 uur en 15.30 uur. Kaartjes kosten €7,50 en zijn te koop via de oranje bestelknoppen hierboven én bij de klantenservice op de begane grond.

FabLab

In het FabLab in De Cultuurfabriek kan iedereen, van jong tot oud, kennis maken met nieuwe technologie. Van lasersnijders tot 3D-printers tot een hittepers: je vindt het in het FabLab. Elke week (op woensdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur) zijn er inloopmomenten waar bezoekers aan de slag kunnen gaan met de apparaten, onder begeleiding van FabLab-medewerkers.

Tijdens maandelijkse workshops geeft het FabLab verdiepende kennis en kunnen deelnemers werken aan hun digitale en technische vaardigheden.

Het FabLab is op 15 december alleen open voor de workshop; er is op die dag geen open inloop.