Lunchvertelling

24 mei 2018, van 12:00 tot 12:30 | De Cultuurfabriek, centrale hal

Kosten: gratis entree

Donderdag 24 mei houdt verhalenverteller Sanne Heymann een lunchvertelling in De Cultuurfabriek. Het verhaal begint zo: ‘Er was eens een koning, die niets had om bang voor te zijn …’. Iedereen die wil weten hoe het verhaal afloopt, is van harte welkom om te komen luisteren! Tijd: 12.00-12.30 uur. De toegang is gratis.

De kracht van een verhaal
Het vertellen van een verhaal in een kring of in een groep kent een eeuwenlange traditie. Mensen vertellen elkaar verhalen om zo betekenis te geven aan hun ervaring van de werkelijkheid. Verhalen kunnen je helpen om je te oriënteren en je weg in het leven te gaan. Met verhalen kun je een thema verkennen en bespreken. Verhalen kunnen je helpen om nieuwe perspectieven te zien en tot andere oplossingen te komen. In deze tijd van vele nieuwe en snelle vormen van communicatie is de oeroude vorm van het vertellen van verhalen een welkome afwisseling.

Het verhaal …
Er was eens een koning die niets had om bang voor te zijn. In zijn rijk was geen oorlog, geen strijd, geen gevaarlijke dieren en werd niemand berooft. En toch ... was er één ding waar de koning zó bang voor was, dat hij er niet van kon slapen. Waar hij zó bang voor was, dat hij er 's nachts zwetend wakker van werd. Waar hij zó bang voor was, dat hij er letterlijk grijze haren van kreeg. Waar hij zó bang voor was … Benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Of hoe het verhaal gaat van de jongen die zijn eigen naam moest verdienen? Kom dan donderdag 24 mei naar de lunchvertelling en laat je tijdens de lunch even meenemen naar een andere wereld.

Sanne Heymann
Sanne Heymann is Creatiefnemer en Verhalenverteller. Ze vertelt voor zowel kleine als grote mensen en weet op een aansprekende manier verhalen tot leven te brengen. Tevens is ze de organisator en één van de vertellers tijdens het Tipisch Verhalenfestival dat zondag 27 mei tussen 13.00 en 17.00 uur plaatsvindt op het Stadsstrand Landjepik.

Deelname is gratis, zowel voor leden als niet-leden.