PechaKucha

13 februari 2019, van 20:20 tot 22:20 | De Cultuurfabriek

Kosten: €10

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op woensdag 13 februari vindt de 9e editie van PechaKucha Night Veenendaal plaats. Het belooft weer een inspirerende avond te worden vol bijzondere verhalen en interessante sprekers.

PechaKucha Night

Tijdens een PechaKucha Night geven sprekers korte, creatieve presentaties. Het format is 20x20: alle sprekers vertellen hun verhaal aan de hand van 20 slides, waarbij elke slide maar 20 seconden blijft staan. Zo heeft iedereen dezelfde presentatietijd en blijft het boeiend tot aan het eind!

Het idee van de PechaKucha Nights komt uit Japan – de naam verwijst naar het Japanse woord voor ‘prietpraat’. Tegenwoordig vind je PechaKucha Nights over de hele wereld en dus ook in Veenendaal.

Sprekers

Tijdens de PechaKucha Night zijn er sprekers met allerlei verschillende achtergronden, met onder andere zanger en presentator Paul Cherryseed, mindfulness-trainer Wilco van Wakeren, ondernemerscoach Margaretha Schokker en Veenendaalse ondernemer Gert-Jan Schoot. Ook van de partij zijn Martin van den Hoorn, Ron Meijering, Trui Simmelink en Linda van der Kwast.

Praktisch

De PechaKucha Night vindt plaats op woensdag 13 februari in de centrale hal van De Cultuurfabriek. Om 20.20 uur is het PechaKucha Time, de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten €10 (inclusief consumptie) en zijn te koop via de oranje bestelknop bovenaan deze pagina én bij de servicebalie van De Cultuurfabriek.

De PechaKucha Night is een samenwerking van PechaKucha Veenendaal en Bibliotheek Veenendaal.