Rupsje Nooitgenoeg: vrolijke vertelvoorstelling

25 mei 2019, van 14:00 tot 14:45 | Zaal 1

Kosten: €3,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Rupsje Nooitgenoeg bestaat dit jaar 50 jaar! Om dat te vieren geeft André Verhagen van Poppentheater het @penstaartje een vrolijke vertelvoorstelling over het beroemde prentenboek. Kinderen van 3-6 jaar kunnen op zaterdagmiddag 25 mei genieten van het mooie en herkenbare verhaal.

Voorstelling

Verteller André Verhagen gaat in de voorstelling op zoek naar een boek en vindt het beroemde prentenboek Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle. Als André het boek voorleest, komt het tot leven. Het rupsje eet en eet, hij heeft echt nooit genoeg. Het hele boodschappenmandje moet er aan geloven. Rupsje groeit lekker door. Zal hij ooit in een vlinder veranderen?

Rupsje Nooitgenoeg is 50 jaar

In 1969 creëerde Eric Carle zijn beroemde Rupsje Nooitgenoeg. Inmiddels gaat het verhaal al drie generaties mee, is het in 65 talen vertaald en zijn er wererldwijd ruim 50 miljoen exemplaren verkocht. Dit jaar is het boek 50 jaar oud. Reden voor een feest.

Bibliotheek Veenendaal viert dit jublieum met een speciale Rupsje Nooitgenoegweek. Naast deze gezellige vertelvoorstelling is er ook een speciale FabLab-activiteit op woensdag 15 mei en zijn het Voorleesfeest en het Mamacafé op woensdag 22 mei helemaal in Rupsje-thema.

Kaartverkoop

De vertelvoorstelling vindt plaats op zaterdag 25 mei van 14.00-14.40 uur in Zaal 1, op de eerste verdieping van De Cultuurfabriek. Kinderen vanaf 3 jaar en hun ouders, opa’s, oma’s en andere verzorgers zijn van harte welkom om van het mooie verhaal te genieten.

Kaartjes kosten €3,50 per persoon n zijn te koop via de knop hierboven of de klantenservicebalie van De Cultuurfabriek.