Sanne Vertelt over namen

20 februari 2019, van 15:00 tot 16:00 | De Voorleeskamer

Kosten: gratis

Sanne Vertelt is terug! Verhalenverteller Sanne Heymann vertelt een bijzonder verhaal over namen. Weet jij waar jouw naam vandaan komt? Ben jij je naam wel eens kwijt geweest?

Sanne Heymann: de kracht van een verhaal

Het vertellen van een verhaal in een kring of in een groep kent een eeuwenlange traditie. Mensen vertellen elkaar verhalen om zo betekenis te geven aan hun ervaringen. In deze tijd van vele nieuwe en snelle vormen van communicatie is de oeroude vorm van het vertellen van verhalen een welkome afwisseling.

Verhalenverteller Sanne Heymann weet daar alles van. Ze is Creatiefnemer en winnaar van de Cultuurprijs 2018. Ze vertelt voor zowel kleine als grote kinderen en weet op een aansprekende manier verhalen tot leven te laten komen.

Het verhaal...

Weet jij waar jouw naam vandaan komt? Of ben je je naam wel eens kwijt geweest? Sanne Heymann vertelt twee bijzondere verhalen: over een meisje dat haar naam kwijt was en over een jonge Indiaan die zijn naam moest verdienen.

Wil je weten hoe deze verhalen aflopen? Kom luisteren op woensdagmiddag 20 februari in de Voorleeskamer op de eerste verdieping van De Cultuurfabriek.

Toegang is gratis, zowel voor leden als niet-leden.