Schrijfworkshop: Ontdek de wilde vrouw in jezelf

27 maart 2019, van 14:30 tot 16:30 | De Cultuurfabriek

Kosten: €5

Op woensdag 27 maart geeft Conny Plomp een schrijfworkshop in het thema van de Boekenweek, ‘De Moeder de Vrouw’. Onder het motto dat er vele soorten vrouwen bestaan, heet de workshop ‘Ontdek de wilde vrouw in jezelf’. Zowel vrouwen, mannen als mensen met andere genders zijn welkom om mee te doen.

Conny Plomp

Naast haar werk als verpleegkundige, geeft Conny Plomp al ruim tien jaar schrijfworkshops onder de naam SchrijfPassie. Hierin daagt ze deelnemers uit om wat in hen leeft te ontdekken en uit te drukken.  

Over haar workshops zegt ze: “Ik wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder om te zien dat mensen die zeggen dat ze niet kunnen schrijven tot creatieve expressie komen met behulp van mijn schrijfoefeningen”.

Ontdek de wilde vrouw in jezelf

Het thema van de schrijfworkshop richt zich op het ontdekken van de wilde vrouw in jezelf. Volgens Conny Plomp kenmerkt deze ‘wilde vrouw’ in ons allen zich door energie, integriteit, evenwichtigheid en autonomie: “Ze staat voor wie ze is en vertrouwt op haar eigen intuïtie”.

De workshop vindt plaats op woensdag 27 maart van 14.30-16.30 uur op de begane grond van De Cultuurfabriek. Er is ruimte voor 15 deelnemers en deelname kost €5. Koop je kaartjes via de knop hierboven of aan de servicebalie van De Cultuurfabriek.