Tablet Café

5 september 2019, van 13:30 tot 15:30 | De Cultuurfabriek

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Stel vragen en wissel tips uit over je tablet, smartphone, e-reader of laptop in het maandelijkse Tablet Café, wat we samen organiseren met de HCC.

Tablet Café

Elke eerste donderdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) ben je welkom bij het Tablet Café. Van 13.30-15.30 uur kan je binnenlopen met al je vragen over je tablet, smartphone, e-reader of laptop. Het is de bedoeling dat je je eigen apparaat meeneemt, dan kunnen we er meteen mee aan de slag.

In het Tablet Café kan je nieuwe kennis opdoen over je apparaten. Als je zelf al de nodige kennis hebt, kan je ook langskomen om dit met bezoekers te delen. Zo gaat het om leren, doen en delen - er wordt niet klassikaal les gegeven. Wel hebben we aparte begeleiding op basis van je besturingssysteem. Zo kunnen we mensen met Apple, Android en Windows apparaten goed van dienst zijn.

We organiseren het Tablet Café in samenwerking met de Hobby Computer Club.

E-books

In het Tablet Café ben je ook welkom om vragen te stellen over de e-books van de Bibliotheek. We helpen je graag bij het uitkiezen en downloaden van de leukste e-books uit de landeiljke collectie, zodat je ze kan lezen op je e-reader, tablet, smartphone of laptop. Om aan de slag te gaan met de e-books, heb je een geldige bibliotheekpas nodig. Neem hem dus mee.