Ouder/kind workshop: Robotslang bouwen

16 maart 2019 | FabLab op de 2e etage

Kosten: €7,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

UITVERKOCHT!

Deze workshop is uitverkocht. Hou de pagina van het FabLab in de gaten voor aankomende workshops, of kom langs bij de open inloop: elke woensdag en zaterdag van 13.00-17.00 uur.

Tijdens deze workshop op zaterdag 16 maart leren kinderen van 10 t/m 14 jaar en hun (groot)ouders (of een andere volwassene) hoe ze een bestuurbare robotslang kunnen maken.

De deelnemers leren hoe ze de slang aan elkaar kunnen solderen. Ook gaan ze aan de slag met motortjes en schakelaars. Zo brengen ze met goed teamwerk de slang tot leven.

FabLab
In het FabLab in De Cultuurfabriek kan iedereen, van jong tot oud, kennis maken met nieuwe technologie. Van lasersnijders tot 3D-printers tot een hittepers: je vindt het in het FabLab. Elke week (op woensdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur) zijn er inloopmomenten waar bezoekers aan de slag kunnen gaan met de apparaten, onder begeleiding van FabLab-medewerkers.

Tijdens maandelijkse workshops geeft het FabLab verdiepende kennis en kunnen deelnemers werken aan hun digitale en technische vaardigheden.