Workshop: Maak een lichtmachine

19 januari 2019, van 12:30 tot 17:00 | FabLab op de 2e etage

Kosten: €7,50

UITVERKOCHT!

Op zaterdag 19 januari kunnen kinderen van 9 t/m 14 jaar in het FabLab hun eigen lichtmachine maken. In deze workshop gaan ze aan de slag met lijmpistool, schroevendraaier en motortjes. De mensen van het FabLab, leggen uit en helpen (indien nodig) mee, zodat alle lichtmachines een mooi lichteffect geven.

Meedoen
De workshop wordt drie keer gegeven op zaterdag 19 januari in het FabLab, op de tweede verdieping van De Cultuurfabriek. De starttijden zijn 12.30, 14.00 en 15.30 uur. Deze workshop is inmiddels uitverkocht! Blijf op de hoogte van de FabLab workshops dmv de nieuwsbrief

FabLab
In het FabLab in De Cultuurfabriek kan iedereen, van jong tot oud, kennis maken met nieuwe technologie. Van lasersnijders tot 3D-printers tot een hittepers: je vindt het in het FabLab. Elke week (op woensdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur) zijn er inloopmomenten waar bezoekers aan de slag kunnen gaan met de apparaten, onder begeleiding van FabLab-medewerkers.

Tijdens maandelijkse workshops geeft het FabLab verdiepende kennis en kunnen deelnemers werken aan hun digitale en technische vaardigheden.