Workshop striptekenen - UITVERKOCHT

18 mei 2019, van 14:00 tot 16:00 | De Cultuurfabriek

Kosten: €5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze workshop is uitverkocht. Kijk in onze agenda voor andere leuke workshops en evenementen.

Op zaterdagmiddag 18 mei kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar meedoen met een workshop striptekenen. Striptekenaar Joshua Peeters, bekend van o.a. de Donald Duck, helpt je bij het maken van je eigen stripverhaal.

Maak je eigen stripverhaal

In de workshop ga je aan de slag met de verschillende kanten van een stripverhaal. Je verzint een eigen verhaal en leert hoe je een verhaal kan vertellen met plaatjes. Joshua Peeters laat zien hoe hij zijn strips maakt en geeft je allerlei tips over je tekeningen.

Joshua Peeters

Joshua Peeters is net als zijn drie broers striptekenaar. Hij tekent het liefst strips over dieren die rondlopen in een wereld die heel erg op onze  mensenwereld lijkt. Daarnaast maakt hij graag humoristische, historische strips. De strips van Joshua Peeters verschenen in de Donald Duck, NRC Handelsblad, Inktpot, Zone 5300 en Straatnieuws.  

Meedoen

De workshop vindt plaats op zaterdag 18 mei, van 14.00-16.00 uur. Kaartjes kosten €5 per stuk en zijn te koop bij de servicebalie op de begane grond van De Cultuurfabriek of via de knop hierboven. Er is plek voor 15 kinderen, dus wees er snel bij!