Nieuwe bestsellers in de luisterbieb!

De Luisterbieb

Heb je al gehoord over de LuisterBieb-app? Hier lees je meer over deze gratis app. Met de LuisterBieb kun je genieten van meer dan 200 luisterboeken en hoorcolleges, waar en wanneer je maar wilt.

 • Luisterboeken lenen

  Een gevarieerde collectie luisterboeken op cd is te vinden op de romanafdeling op de tweede verdieping. Leenvergoeding, leentermijn en telaatgeld van de luisterboeken zijn gelijk aan die van de gewone leesboeken.

  In de catalogus kunt u zien welke luisterboeken er te leen zijn. Kies in het beginscherm voor zoeken op 'woorden' en vul 'luisterboek'.

 • Aanwinstenoverzicht

  In het startscherm van de catalogus vindt u de knop 'aanwinsten'. Als u hierop klikt en kiest voor de categorie 'muziek, luisterboeken en games', krijgt u een overzicht van nieuwe luisterboeken in de collectie. Ziet u alleen 'luisterboeken jeugd', dan zijn er de afgelopen periode geen luisterboeken voor volwassenen aangekocht. Klik op 'eerdere aanwinsten' voor meer.

 • Aanwinstenmail

  Kiest u in Mijn Menu voor 'Aanwinstenmail', dan kunt u zich in het overzicht met de aanwinstenlijsten abonneren op de aanwinstenmail 'Luisterboeken'. U kunt zich op zoveel aanwinstenlijsten abonneren als u wilt. Alle aanwinstenmails zijn gratis.

 • Probeer de Daisyspeler uit

  Als opvolger van de verouderde cassettespeler is speciaal voor visueel gehandicapten en dyslectici het Digital Accesible Information SYstem ontwikkeld. Met een zogenaamde 'daisy-speler' kan gesproken lectuur op cd-rom worden afgespeeld.

  De bibliotheek biedt de gelegenheid om de daisy-speler uit te proberen.