Muziek lenen bij de Bibliotheek

Bij de bibliotheek vind je een wereld aan muziek: een collectie van bijna 4.000 titels in allerlei genres en 500 banden met bladmuziek. Kom ook eens grasduinen in de muziekcollectie van de bibliotheek!

Leen muziek bij de Bibliotheek

Wil je cd's lenen bij de Bibliotheek? In onze diverse muziekcollectie ontdek je de leukste pareltjes. Van pop tot klassiek, van rap tot alternatief, van geestelijke muziek tot kindermuziek: er zit voor iedereen wel iets leuks tussen.

Voor slechts €0,50 leen je vier weken lang een cd, zowel op een jeugdpas als een volwassenpas. Heb je behoefte aan inspiratie? We geven je graag advies over leuke muziek in allerlei genres - vragen staat vrij!

Bladmuziek

Muziekliefhebbers die zelf een instrument bespelen, kunnen bij ons terecht voor hun bladmuziek. Er zijn songbooks en bladmuziek voor o.a. piano, gitaar, fluit en saxofoon.

Onze tip: Song reader van Beck. Dit is een album dat alleen maar is uitgekomen op bladmuziek!

Muziekweb

Kan je niet genoeg krijgen van onze muziekcollectie? Dan is er nog de landelijke service van Muziekweb. Hier vind je een gigantische collectie van ruim 600.000 cd's, 300.000 lp's en 30.000 muziek-dvd's. Je kan deze items lenen voor €4 per stuk.

Wil je muziek ontdekken in de Bibliotheek? Via onze pc's kan je luisteren naar de Muziekwebcollectie. Ook vind je een schat aan informatie over albums, artiesten en genres.