50 jaar Rupsje Nooitgenoeg!

Wist je dat Rupsje Nooitgenoeg dit jaar jarig is? Het iconische prentenboek is 50 jaar oud geworden. Dat vonden wij wel tijd voor een feestje!

Van 15 t/m 25 mei vieren we Rupsjes verjaardag met allerlei gezellige activiteiten. Doe je mee?

Programmeren met Rupsje

Blue-bot

Leer programmeren met Rupsje! In deze workshop leren kinderen van 4 t/m 6 jaar de basis van programmeren met behulp van de schattige Blue-bot en het verhaal van Ruspje Nooitgenoeg.

Vrolijke vertelvoorstelling

Vertelvoorstelling

André van Poppentheater het @penstaartje vertelt het verhaal van Rupsje Nooitgenoeg zoals je het nog nooit gehoord hebt. Speciaal voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

Rupsje Nooitgenoeg

Eric Carle

Rupsje Nooitgenoeg is dol op fruit. Hij eet zich door een appel en twee peren heen. En hoeveel pruimen, aardbeien en sinaasappels eet Rupsje? Vierkant stoffen boekje met knisperpagina’s en vrolijk gekleurde illustraties. Vanaf ca. 6 maanden.

Bekijk dit boek

Mamacafé

Mamacafé

In de Rupsje Nooitgenoegweek lezen we het prentenboek voor tijdens het wekelijkse mamacafé. Baby's en peuters kunnen hier luisteren, spelen en knutselen.

Voorleesfeest

Voorleesfeest

Tijdens het voorleesfeest lezen we voor uit een gigantisch groot Rupsje-boek! Kleuters kunnen komen luisteren en hun eigen Rupsje-bordspel maken.